Välkomna

Leader I samma båt – Samassa veneessä rf ry finansierar projekt med Europeiska landsbygdsfondens medel. Skärgårdshavets Fiskeleader som föreningen förvaltar finansierar projekt med Europeiska havs-, fiskeri- och vattenbruksfondens medel.

Tilläggsinformation om oss och
finansieringsmöjligheter,
Välj temat

Vad är leader?

Leader är ett verksamhetssätt, vars bärande tema är framförallt den s.k. nerifrån upp -principen. Detta betyder att projektens beredning och beslutsmakt ligger hos ortens invånare, vilka har den bästa sakkunskapen om sin hembygd. Vem som helst kan komma med i verksamheten.

07-leader-periaatteet

Vårmöte 25.4 kl. 17:30 i Skärgårdscentrum Korpoström

16.4.2024

Välkomna på vårmöte den 25.4 kl. 17:30 i Skärgårdscentrum Korpoström! Anmälning senast 18.4 till Minna. Vi ordnar också en ledd rundvandring på Biosfärstigen i Korpo före mötet. Vandringen startar kl 15.

Läs mera
logo leader sammanslutningar

Beviljat stöd: Kimito sportförening rf/ Spånbanans energi-inbesparing samt säkerhet

8.4.2024

Kimito sportförening rf har beviljats stöd för projektet Spånbanans energi-inbesparing samt säkerhet. Projektets helhetsbudget är 15 848,02€ och det offentliga stödet 12 679,02€. Projektets offentliga beskrivning: Sportförerningen vill dra sitt strå till stacken gällande klimatåtgärder och inbesparing av el. I Långdalen där föreningen har sin klubbstuga finns en belyst spånbana som nu bränner el med […]

Läs mera
Nuori henkilö, idea

Ansök Ung Företagare bidraget före den 15.4!

20.3.2024

Ung Företagare bidraget kan ansökas fram till den 15.4 Ung Företagare beviljar bidrag till ungdomar upp till 25 år för att skapa sitt eget sommarjobb i Pargas, Kimitoön eller Gustavs. Unga företagare kan söka upp till 1000€ för sin företagsidé eller för utveckling av företagsverksamhet. Ansökningen är öppen fram till den 15.4, så än hinner […]

Läs mera