Syyskokous 29.11 klo 17:30 Villa Lande Kemiönsaari

Tervetuloa I samma båt – Samassa veneessä rf ry:n syyskokoukseen keskiviikkona 29.11.2023 Villa Landessa klo. 17:30 (Engelsbyntie 8, Kemiönsaari).

 Syyskokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä. Ne jotka haluavat osallistua etänä saavat Google Meets kokouslinkin ennen kokousta. Meetsin käyttöön ei tarvitse mitään ohjelmaa, kokoukseen pääsee suoraan sähköpostilinkin kautta. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä jos osallistut paikan päällä tai etänä.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat (katso liitteenä oleva asialista). Toimintasuunnitelma ja budjetti 2024 laitetaan nettisivulle www.sameboat.fi kohtaan Materiaalipankki ja lähetetään pyynnöstä.

Kokouksen jälkeen keskustelemme yhdessä uuden kauden rahoitusmahdollisuuksista. Tule siis mukaan tapaamaan hallitusta ja puhumaan alueesi kehittämisestä!

Ilmoittautumiset ja mahdolliset valtakirjat syyskokoukseen viimeistään 22.11.2023 toimistoon, 0400 718 913 tai minna.bostrom@sameboat.fi. Ilmoittakaa myös mahdolliset erikoisruokavaliot kahvitarjoilua varten.

Tervetuloa!