BikeMenu opintomatka Ahvenanmaalle 20-23.3.2023

BikeMenu2-hanke järjestää opintomatkan Ahvenanmaalle 20.-22.3.2023. Matka tehdään tilausbussilla ja lauttamatkat Finnlinesillä Naantali–Långnäs–Naantali.

Matkalla tutustutaan Ahvenanmaahan erityisesti outdoor-, pyörä- ja lähiruokamatkailukohteena. Matkalla vieraillaan yrityksissä, joiden tuotanto perustuu paikallisiin raaka-aineisiin ja osaamiseen. Ohjelmassa ovat esimerkiksi käynnit kuuluisissa Smakbyn ravintolassa, Stallhagenin panimossa ja käsityöläislimonaditehtaassa, Amalies Limonadfabrikissa. Lisäksi patikoimme saaren ehkä tunnetuimmalla luontokohteella, Getabergenillä.

Opintomatkan pääteemoja ovat kestävä matkailu, yritysten menestystekijät, pyöräily- ja patikkareitit sekä seudullinen ja paikallinen yhteistyö. Bussimatkan aikana verkostoidumme ja teemme ryhmätöitä, jotka liittyvät sekä matkan teemoihin että vierailukohteiden arviointiin – ja mitä voimme hyödyntää omassa toiminnassamme ja omalla alueellamme.

Opintoretken hinta on 200–250 euroa riippuen osallistujamäärästä. Hintaan sisältyvät matkat, yllä mainittu ohjelma ja majoitus kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneesta lisämaksu 100 €.Ruokailuista osanottajat vastaavat itse. Matkalle mahtuu 20 osanottajaa.

Sitovat ilmoittautumiset 16.2.2023 klo 23:59 mennessä: https://forms.gle/6M3QR52RZvBqhyVcA

OHJELMA